tisdag 16 februari 2010

Hot Hot.... 35 grader

Ja nu ar det varmt!.. vi har en termometer utanfor frukosten som sitter i skuggan hela dagen... dar star det 33 grader.... sa jag lovar er att under dagen lar vi ha miiinst 35! phu...

I forregar var vi turister pa batturen som bara skulle besoka 4 oar.... men den stannade ju pa 7 stallen! var lite val stressigt och turistigt... av, pa, av, pa... hela tiden. Det var kul att se alla stallen men vi var nog inte sa imponerade, gott att aka bat men var potthett!
Pa kvallen kakade vi med vara nya vanner fran karlskrona och planerade dagen darpa.

Mandagen blev en tur till Hong som planerat. Nar vi skulle hyra var longtailbat insag vi att vi last lite fel och att det var dyrare, en hel dag 2800 bath. Vi stod och funderade nar jag horde nagra tyskar som ocksa tyckte det vart lite dyrt da de bara var 2 st, sa vi delade och kom undan lite billigare allihop.
Hong var ett jattefint stalle men med mycket folk men de akte vid 15:00 och vi fick nastan en timme for oss sjalva. Vi var aven till en lagun och sa pa vagen dit, bilder kommer senare.

Idag har vi checkat ut och vart till apoteket och kopt en dunderkur till Niclas. Han har nu i 2 natter vart hel svettig, febrig och magen har ballat ur. Vi hoppas han blir piggare och kanner sig fraschare nar vi kommer till Bangkok.

Dags for 3 timmar vid poolen innan taxin kommer.
Kramar fran Ao Nang!

Inga kommentarer: