lördag 13 februari 2010

Imorn blir det Phi phi & Maya

Hej!

Igar kvall var vi ute och kakade med 2 svenskar fran Gavle som vi traffade i Longtailbaten mot Poda island. Vi hade jattetrevligt hela dagen och avslutade med en middag med havsutsikt :) Pa on foresten traffade vi fria apor som vi matade... varav en bet mig i armen da hon blev sur nar jag hellre ville mata hennes unge :) blev inget sar men blamarke. Sen pa vag hem sa skrek longtailgubbarna helt plotsligt och stannade. Da var det en stor skoldpadda som simmade i vattnet. Vi tog ett arovarv och ena gubben drog den i armen innan den dok ner i vattnet igen.

Imorse var vi lite smasega och gick lite arenden efter frukosten sen intog vi poolen da klockan anda blivit en del. Dar traffade vi ett par fran karlskrona som vi nog ska aka med pa battur pa mandag till Hong islands. Da hyr man en egen gubbe + longtailbat sa har man honom en dag :)

Imorn klockan 8:30 ska vi leka riktiga turister och besoka alla kanda oar. typ Phi phi, Maya (dar the beach filmen spelades in), monkey bay osv. hemma vid 16:00 och ska ata en romantisk alla hjartansdag middag.

Dags for kvallsduschen. Ma sa gott dar hemma allihopa!

Inga kommentarer: