torsdag 11 februari 2010

Solbranda i Ao Nang

Hej Hopp!

Idag har vi avverkat forsta dagen som endast var tillagnad stranden! helt otroligt med tanke pa att va akte hemmifran 1 februari :)
Vi fick bo var forsta natt i Ao nang pa ett halvbra hotell eftersom vi/resebyran inte orkade/hittade nagot annat. Vi rekade stan och hittade senare vart hotell dar vi bor nu. Ao Nang seafront Thai resort. Dar bor vi i ett toppenbra rum precis vid polen och pa andra sidan gatan ligger stranden med alla longtailbatar som gar till badstranderna. Rummet har en enda nackdel.... det luktar mogel!... vadrar for fullt och tror det kommer fran toan, men vill inte byte da rummet forovrigt ar helt bra + laget.

Nu har vi precis kakat lite mat efter en dag pa beachen som jag inte kommer ihag namnet pa... (prah nang) men den hade ett stort berg mitt framfor sig som vi inte lyckades fota da kameran lag kvar pa rummet, daremot har jag med den till cafet nu sa har kommer lite blandade bilder.
Ha de gott! // Maria
Bangkok tagstation... trotta...

Entrar Koh Tao med 2 dyn utan somn

Pluggar dykteori dagen innan teoriprovet

Koh Tao stranden

3:e dyket avklarat

Krabi flygplats....endast tak och pelare :)

eftermiddag vid poolen :)

Niclas framfor varat rum

2 kommentarer:

Anonym sa...

Här i Sverige är allt jäääääääääävligt gött som vanligt. Sjukt varmt och alla uteserveringarna har öppnat just.

Ha det kanojners, kul med lite bilder.

Tobbe

ulrika sa...

härlig semester ni verkar ha, njut så mycket ni kan nu tills det är dags att återvända till vardagen! Kramar från ett snöigt sverige o ulrika