måndag 2 mars 2009

nyladdade batterier

efter en långhelg på hemma fronten.

Redan på ons eftermiddag hoppade jag på tåget mot e värmländska skogarna. Efter några timmar med Sverge passerandes utanför rutan satt jag vid middags bordet och käka vbro lanserad Entrecote... Pappa hade slagit på stort, mums =q

På torsdagen tog jag och Pappi en tur till gbg för ett litet möte, en affärs lunch och en jädrans massa fartkameror, Trevligt!

Fredagen gick i Mammas tecken och en tur till Karlsta passade perfekt med shopping, provhytter och skratt så klart. Dagen avrundades med att hämta upp systersonen Theo snart 2 år och åka till kusinbarnet Klara som hade 3 års kalas med Pettson & Findustårta gjord på smälta gelehallon och marschmellows med kladdkakebotten men jo det var så där sliskigt gott som en barnkalastårta ska vara.
Sen vart det hem till Tvn och Niclas å pappa. Myskväll!

På lördamorgon kunde jag inte sova allt för länge så var upp och slängde på oss lite kläder och åkte till Åmål för att käka frukost på hotellet, Niclas mamma jobbade så satt och tjötade lite me henne och mumsade mackor. Efter det gjorde vi stan som gick snabbt och effektivt med några vinflaskor i kassen inför kvällen. Impulesen tog oss sedan ut till Tveta med korvar å brön för en grillning i soligaste vintervädret! Lovely!

3 timmar senare var vi mätta och rosiga om kinderna, kvällens förberedelser skulle tas an. Hem å duscha, fixa å dola så kom tjejerna på lite fördrink inna vi entrade Tuppen och smaskade ännumer mat. Dock utan Allsång denna gång. Kvällen avslutades med några 50/50 shots och dans på Harrys, som i gamma dagar.. fast då såg vi ut så här.... ---->>

Ja så nu var man tillbaka i Sthlm och jobbar gärnet fram tills sista mars så vi sticker för lite sol en vecka, å sen äre ju redan påsk! gu va tiden går!
Känndes gott att va hemma och ladda batterierna en sväng, man blir verkligen stark av att ha alla sina nära och kära runt sig och kan sticka ut huvet i skogen när man har lust fört, ja de är härlgt!
Saknar er, dags att sova, Natti!

1 kommentar:

Anonym sa...

hej , ska du ha väskan, he!!!