tisdag 3 april 2012

Mot Bangkok

Vi checkade ut en dag tidigare då vi sett på vädret att det väntas bli massa regn. Bättre att ha tagit oss till Bangkok och fått vårt förhoppningsvis fina rum. Annars verkar det som att det ska regna i flera dagar. Hoppas de har fel, vi vill ju prova skypoolen.

Just nu sitter vi inne i ruffen hos en thailändsk kapten. Han har en buss/bil stol som står direkt på träbänken. Flexibelt :)
Hela båten är överbelamrad med japaner som verkar ha nån semester just nu.

Vi har även hittat den sämsta service restaurangen hittills. Trots detta besökte vi dem 3 gånger!
1, middag på kvällen. Jättegod mat, relativt ok service när man stod och viftade med händerna och ropade gör att de skulle se att man ville betala/ ha mer dricka. Personalen var fullt sysselsatta med att prata m varrandra och röka vattenpipa. Övriga gäster ca 7 st.
2, lunch. Beställer in en pasta carbonara och en hamburgertallrik m pommes. Övriga gäster ca 4 st. Låååång väntan. Tillslut kommer en uppochnervänd hamburgare som innehåller en friterad kycklingbit 4 cm stor. När jag ropar "this is no hamburger" efter servitören som inte hunnit gå än säger han
"Please, hamburger"
3, middag. Beställer mat från grillen. Jag får min mat som beställt. Niclas får grillspett men ingen bakpotatis. Ingen servitör som bryr sig om oss alls. Efter att ha ropat efter en servitör och frågat efter potatisen lommar han iväg utan att säga nått. Ingen potatis kommer. Personalen såg ut att trivas bäst med sin vattenpipa :) tsss

Ja vi är i Thailand, nice and easy.
Dont worry.

Inga kommentarer: