tisdag 2 februari 2010

Tågnatt


Nu är klockan 3.46 på natten och vi har ca 2 timmar kvar innan vi ska gå av i chumpon. Tåget vi åker med är som ett gammalt sjtåg från 40 talet som alltså sett sina bättre dagar, men man fick en filt så vi har lyckats sova dryga 4 timmar.
När vi kommer fram har vi bokat en minibuss som ska ta oss till en av turbåtarna mot Koh tao. Tyvärr hinner vi inte ta speedboaten som avgår strax före vi anländer, lite drygt då vår resa istället kommer ta ca 3 timmar och ryktet säger att man blir grymt illamående på de långsamma båtarna.

I bangkok kikade vi runt inne på MBK shoppingcentret vilket var otroligt stort med massa grejor, kändes lite marknad över hela grejen men vi hittar säkert några fynd där innan vi åker hem. Jag letade efter någon som sålde mina linser och även hade snygga märkesbågar men jag verkar ha för knepigt fel på ögonen så de hade inte min sort, vi kanske hittar det ngn annanstans.

Dags för frukost! Niclas har håvat upp 7eleven påsen och är i full färd att knäcka en öl med blek sandwich macka till. Halv ätna chips påsar med smak av hotspicy + lime, bläckfisk och grill lär också slinka ner. Skål sverige!

1 kommentar:

wolfpack76 sa...

MBK rules! Copy copy! :)