torsdag 4 februari 2010

Första dyket!


Ojoj... Efter en lång kväll igår då vi trodde vi bara skulle se på introfilm och skriva in oss!, satt vi halva natten och pluggade 3 kapitel med inlärningsfrågor! I morse var det upp och sitta i klassrummet för genomgång av allt. Sen en lång lunchrast på 2,5 timmar i solen på stranden.
På eftermiddagen har vi vart i poolen och övat massa grejor, typ ta av allt inkl väst och tuber under vatten + sätta på igen. Var jobbigt i början då det var bubblor och vatten överallt,niclas fick jätteproblem med sin mask och fick en på instruktörerna för sig själv resten av träningen. Gruppen vi har är på 16 pers så det gäller att hänga med, men vi hade flera lärare som var på oss och pillade så fort vi missat ngt.
Vi har hittat vår favoritrestaurang redan första dagen här vi ätit allt än så länge :) de har otroligt goda shakes med melon och allt annat i fruktväg för endast 6 svenska kronor. Jag har nog fått i mig 15 st redan! Utan alkohol ;)
Imorn ska vi ut med dykbåten halv 8 och dyka i havet. Ska bli jättekul att se alla fiskar och få lite mer utrymme att simma på. Alla hälsar och vi mår underbart! Kram maria och niclas

1 kommentar:

Bozero sa...

He..he... göttegrisar. Men för magen Mia så hade det kanske varit bättre skippat frukten och tagit spriten... ;)